Λονδίνο: Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του “Batman v Superman” [φωτό]

Λονδίνο: Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του “Batman v Superman” [φωτό]

Μετά το Πεκίνο, την Πόλη του Μεξικού και την Νέα Υόρκη, σημερα Τρίτη, 22 Μαρτίου, το Λονδίνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη του πολυαναμενόμενου, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», στην επίσημη, ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, με την οποία ολοκληρώνεται το παγκόσμιο tour του «Batman v Superman», πριν την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί στα Odeon και Empire Cinemas στην Leicester Square, θα παρευρεθούν οι Χένρι Κάβιλ, Μπεν Άφλεκ, Έιμι Άνταμς, Γκαλ Γκαντότ, Τζέσι Άιζενμπεργκ και Χόλι Χάντερ, ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ και οι παραγωγοί Ντέμπορα Σνάιντερ και Τσαρλς Ρόβεν.

Το live πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 20:15 – 21:00, ώρα Ελλάδας.

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι», αναλαμβάνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Ο Χένρι Κάβιλ («Man of Steel», «The Man from U.N.C.L.E.») φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Φοβούμενος ότι αν αφήσει ανεξέλεγκτο τον υπερήρωα με τις θεϊκές δυνάμεις, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, ο πανίσχυρος τιμωρός του Γκόθαμ Σίτι αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον δημοφιλή, σύγχρονο σωτήρα της Μετρόπολις, τη στιγμή που ο κόσμος αναρωτιέται τι είδους ήρωα έχει πραγματικά ανάγκη. Με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν σε πόλεμο μεταξύ τους, μια νέα απειλή κάνει την εμφάνισή της, θέτοντας την ανθρωπότητα σε τεράστιο κίνδυνο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Γκαλ Γκαντότ, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο Τζέσι Αίζενμπεργκ, ως ο Λεξ Λούθορ. Οι Έιμι Άνταμς (Λόις Λέιν), Λόρενς Φίσμπερν (Πέρι Γουάιτ) και Νταιάν Λέιν (Μάρθα Κεντ) επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Τζέρεμι Αίρονς, ως Άλφρεντ, ο Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»). Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται όλο και πιο κοντά.

Η απόλυτη μάχη στην ιστορία των κόμικς και του κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τους, Batman/Bruce Wayne, Superman/Clark Kent και Wonder Woman/Princess Diana θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου, από την Tanweer, σε 2D και 3D.

Φωτογραφίες από τις προηγούμενες πρεμιέρες της ταινίας σε Πεκίνο (12 Μαρτίου), Πόλη του Μεξικού (19 Μαρτίου) και Νέα Υόρκη (20 Μαρτίου):

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
BatmanVSuperman2BatmanVSuperman3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.