ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου βρέθηκαν ξαφνικά στην … Αθήνα! [φωτό]

Επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου βρέθηκαν ξαφνικά στην … Αθήνα! [φωτό]

Το να βρεθεί κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά από το Λονδίνο στην Αθήνα και μάλιστα με τρένο μάλλον μοιάζει ακατόρθωτο ή μήπως όχι; Πάντως, την Δευτέρα οι επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό Woolwich στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ένιωσαν σύγχυση και μεγάλη έκπληξη όταν αποβιβάστηκαν και είδαν παντού πινακίδες και χάρτες στα ελληνικά και στα αγγλικά που τους έδειχναν ότι έφθασαν στην Αθήνα.

Η έκπληξή τους μετριάστηκε όταν είδαν να βγαίνει από το τρένο ο 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον και το κινηματογραφικό συνεργείο που βρέθηκαν στον σταθμό για τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας της επιτυχημένης σειράς «Jason Bourne» με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό. Η νέα ταινία της σειράς αναφέρεται στην Ελλάδα της κρίσης και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Τενερίφη.

Οι επιβάτες, αφού ξεπέρασαν την πρώτη έκπληξη ανάρτησαν στο twitter σχόλια με την μοναδική εμπειρία που έζησαν. «Πλήρης σύγχυση στον σταθμό Woolwich σήμερα, μου διέφυγε εντελώς το γεγονός ότι ο Μάτ Ντέιμον γύριζε τον Bourne», έγραψε μια χρήστης, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεταφέρθηκα στην Αθήνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ταινία, που αναφέρεται στην Ευρώπη της λιτότητας και στην Ελλάδα της κρίσης, θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα στο Λας Βέγκας και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.