Ποια κερδίζει την μάχη για την Λάρα Κροφτ; – Η Α. Βισκάντερ ή η σαγηνευτική Αντζελίνα Τζολί; (φωτό, βίντεο)

Ποια κερδίζει την μάχη για την Λάρα Κροφτ; – Η Α. Βισκάντερ ή η σαγηνευτική Αντζελίνα Τζολί; (φωτό, βίντεο)

Σίγουρα θυμάστε την ταινία της Λάρα Κροφτ με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, ένας ρόλος που της ταίριαζε γάντι! Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε και έρχεται μια νέα ταινία με την αγαπημένη ηρωίδα αλλά στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα είναι η Ατζελίνα αλλά ένα νέο πρόσωπο…

Ο λόγος για την Αλίσια Βικάντερ, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας σε σκηνοθεσία Ρορ Ούθαγκ με τίτλο φυσικά… Τομ Ράιντερ, Λάρα Κροφτ.

Μπορεί ακόμη η Αλίσια να μην είναι τόσο φτασμένη όσο η Αντζελίνα Τζολί, η φήμη της οποίας είχε εκτοξευτεί τότε μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, η οποία μάλιστα επαναλανσαρίστηκε ως video game, αλλά θέλοντας και μη η ίδια μπαίνει σε σύγκριση με την προκάτοχό της.

Αλίσια Βικάντερ, η νέα Λάρα Κροφτ.

Βέβαια όσοι επιχειρήσουν να τις συγκρίνουν ίσως δεν βρουν και πολλές ομοιότητες ανάμεσα τους.

Η Αλίσια Βικάντερ είναι 29 ετών (αν και μοιάζει με 20), είναι πρώην χορεύτρια και έχει πάρει Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου για την ταινία «Το κορίτσι από την Δανία», στην οποία έπαιζε με τον Εντι Ρεντμέιν.

Η Σουηδέζα ηθοποιός, η οποία έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα δύο φορές, μπαίνει τώρα σε νέες προκλήσεις, υποδυόμενη την Λάρα Κρόφτ, ένας χαρακτήρας που αντικειμενικά όταν την σκεφτόμαστε, φέρνουμε αμέσως την Αντζελίνα Τζολί στο μυαλό μας.

Βέβαια, η Αλίσια δεν προσπαθεί να «δείξει» κάτι που δεν είναι, καθώς ως πιο ρομαντική και ήρεμη παρουσία, η ίδια προτιμά στις δημόσιες εκδηλώσεις της να ντύνεται σικ, φορώντας κομψά φορέματα και να χαμογελά συνέχεια.

Αυτό βέβαια δεν θα το έκανε ποτέ η Αντζελίνα Τζολί πριν 15 χρόνια, η οποία μάλιστα είχε εμφανιστεί τότε στην πρεμιέρα της ταινίας της σχεδόν άβαφη με ένα φανελάκι και τατουάζ στην κοιλιά.

Η Αντζελίνα Τζολί πριν 15 χρόνια, στον ίδιο ρόλο!

To τρέιλερ με την Βικάιντερ

Τα τρέιλερ με την «θεά» Αντζελίνα Τζολί ως Λάρα Κροφτ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.