ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες ο Χ. Γουάινστιν μετά την απώλεια του «μυστικού όπλου» του

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες ο Χ. Γουάινστιν μετά την απώλεια του «μυστικού όπλου» του

Η χρεοκοπία της εταιρείας του Γουάινστιν έφερε και αυτόματη ακύρωση των συμφωνιών εμπιστευτικότητας, οι οποίες χρησιμοποιούνταν από τον πρώην ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ ως όπλο προστασίας απέναντι στις κατηγορίες για σεξουαλική βία σε βάρος του.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται και δεύτερο κύμα καταγγελιών σε βάρος του από ανθρώπους οι οποίοι μέχρι σήμερα δεσμεύονταν νομικά για να μη μιλήσουν. Συνήθως οι διαδικασίες έχουν να κάνουν με οικονομικές ρήτρες, ωστόσο σε αυτό σημείο το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό στούντιο ήταν ξεκάθαρο.

«Από τον Οκτώβριο, έχει αναφερθεί ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν χρησιμοποίησε τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας ως μυστικό όπλο για να σιγάσει τους κατήγορους του», αναφέρεται σε δήλωση της εταιρείας. «Από σήμερα κιόλας αυτές οι συμφωνίες τελειώνουν. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται να μιλήσει ή να εκβιάζεται να κρατήσει τη σιωπή του», τονίζεται ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η ασυνήθιστη κίνηση για μια μεγάλη εταιρεία αναμένεται να στείλει νέους μάρτυρες και θύματα στις αρχές ή στα μέσα ενημέρωσης για να καταγγείλουν περισσότερα εγκλήματα σε βάρος του Γουάινστιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.