Παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Σε αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν παραδόθηκε σήμερα ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, όπου πρόκειται να του απαγγελθούν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος τουλάχιστον μίας από τις δεκάδες γυναίκες, που τον έχουν καταγγείλει.

Πρόκειται για την πρώτη ποινική υπόθεση εις βάρος του ξεπεσμένου παραγωγού του Χόλυγουντ, από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ξεκίνησε η «βροχή» των αποκαλύψεων για τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις που κατήγγειλαν ότι υπέστησαν στα χέρια του πάνω από 70 γυναίκες -αποκαλύψεις που πυροδότησαν το κίνημα #MeToo.

Σταρ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Αντζελίνα Τζολί δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, κακοποιήθηκαν και ορισμένες έπεσαν θύματα βιασμού, όπως η Ρόουζ Μακ Γκάουαν και η ‘Αζια Αρτζέντο – κατηγορίες που απορρίπτει ο ίδιος.

Ο συνιδρυτής των στούντιο Miramax και της εταιρείας The Weinstein Co αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να οδηγηθεί στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν και να καταβάλει εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε μετρητά, να παραδώσει το διαβατήριό του και να συμφωνήσει να φορά «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» μέχρι να αρχίσει η δίκη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.