Βιογραφική ταινία για τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ ετοιμάζει η Paramount Pictures

Βιογραφική ταινία για τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ ετοιμάζει η Paramount Pictures

Μια βιογραφική ταινία ετοιμάζεται για τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή Μπομπ Μάρλεϊ, όπως ανακοίνωσε το κινηματογραφικό στούντιο Paramount Pictures με τον πρωτότοκο γιο του θρυλικού καλλιτέχνη να συνεργάζεται στο όλο αυτό εγχείρημα.

Για τον γίγαντα της ρέγκε, ο οποίος εκλαΐκευσε αυτό το μουσικό είδος σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν αφιερωθεί πολλά ντοκιμαντέρ, ανάμεσά τους το Marley (2012), όμως ποτέ μια ταινία με ηθοποιούς.

Ο Ρόμπερτ Νέστα Μάρλεϊ, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, πέθανε σε ηλικία 36 ετών το 1981 από επιπλοκές καρκίνου.

Πολύ χαρακτηριστική μορφή, ο Μάρλεϊ ήταν λάτρης της φιλοσοφίας ρασταφάρι, αφροκεντρικής γενικά που εστιάζει στην Αιθιοπία ειδικότερα.

Η εμβληματική συλλογή “Legend”, που κυκλοφόρησε το 1984 και περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή με τη θρυλική ράστα και του συγκροτήματός του The Wailers, έχει πωληθεί σε 15 εκατομμύρια αντίτυπα. Το άλμπουμ συνεχίζει να σημειώνει εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις ετησίως, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Μπομπ Μάρλεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 49χρονος Ζίγκι, καλλιτέχνης ο ίδιος και αρχηγός του συγκροτήματος Ziggy Marley and the Melody Makers, είναι ο γιος του Μπομπ Μάρλεϊ που είχε την πιο παραγωγική καριέρα στον κόσμο της μουσικής. Έχει αποσπάσει οκτώ Grammy, τα βραβεία της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, από τα οποία πέντε για το καλύτερο άλμπουμ reggae της χρονιάς, το τελευταίο ήταν το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.