ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τομ Κρουζ και Βαλ Κιλμερ εκ νέου μαζί στο «Top Gun: Maverick»

Τομ Κρουζ και Βαλ Κιλμερ εκ νέου μαζί στο «Top Gun: Maverick»

O Αμερικανός ηθοποιός Βαλ Κίλμερ μαζί με τον Τομ Κρουζ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με το «Top Gun: Maverick».

Στην ταινία της Paramount, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες στις 12 Ιουλίου 2019, οι πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών έρχονται αντιμέτωποι με την επανάσταση των drones που ολοένα και περισσότερο καθιστούν παρωχημένες τις ικανότητες των ιπτάμενων.

Σκηνοθετεί ο Τζόζεφ Κοζίνσκι, που είχε δουλέψει με τον Κρουζ στο «Oblivion». Ο 58χρονος Βαλ Κίλμερ υποδύεται τον Iceman, τον αντίπαλο πιλότο του Maverick -που είχε υποδυθεί ο Τομ Κρουζ στην πρώτη ταινία, με σκηνοθέτη τον Τόνι Σκοτ.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Μπρουκχάιμερ και ο ίδιος ο Κρουζ, μαζί με τον Ντέιβιντ Έλισον της Skydance. Μουσική γράφει ο Χάρολντ Φάλτερμεγιερ –που έχει υπογράψει τη μουσική επένδυση στις ταινίες «Beverly Hills Cop» και «Fletch».

Στην αρχική ταινία παρακολουθήσαμε την αφήγηση της ερωτικής έλξης μεταξύ ενός παράτολμου πιλότου και της εκπαιδεύτριάς του (Κέλι Μακ Γκίλις). Ο Maverick ήταν τότε ένας ατρόμητος πιλότος που χρησιμοποιούσε το ένστικτό του και ήταν πάντα πρόθυμος να παραβεί όλους τους κανόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σάουντρακ της ταινίας, «Take My Breath Away», σε μουσική των Τζιόρτζιο Μόροντερ και Τομ Γουίτλοκ – με το μουσικό συγκρότημα Berlin – σημείωσε μοναδική επιτυχία ενώ απέσπασε Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.