ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Μαύρη» ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κέβιν Σπέισι

«Μαύρη» ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κέβιν Σπέισι

«Μαύρη» ήταν η πρεμιέρα της τελευταίας ταίνιας του Κέβιν Σπέισι στη σκιά των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για σεξουαλικές επιθέσεις πριν από 30 χρόνια.

Η ταινία Billionaire Boys Club, η οποία γυρίστηκε πριν να έρθουν στο φως της δημοσιότητας οι κατηγορίες κατά του Σπέισι τον περασμένο Οκτώβριο, «έγραψε» μόλις 126 εκατ. δολάρια έσοδα από εισιτήρια.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα χωρίς μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε μόλις 10 αμερικανικές πόλεις.

Η εταιρεία διανομής της ταινίας επέμεινε στο να προχωρήσει στην κυκλοφορία της ταινίας υπολογίζοντας στο γεγονός ότι ο Σπέισι εμφανίζεται σε έναν «μικρό ρόλο».

Ο 59χρονος Σπέισι απολύθηκε από τη σειρά του Netflix, House of Cards, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε και από τα γυρίσματα της τανίας All the Money in the World.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ταινία Billionaire Boys Club βασίζεται στην πραγματική ιστορία του ομώνυμου κλαμπ της Καλιφόρνια που εμφανίστηκε στα πρωτοσέλιδα τη δεκαετία του ’80 καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν μέλος μιας απάτης Ponzi.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.