ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ίδιος και απαράλλακτος ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του δεύτερου Top Gun 32 χρόνια μετά

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ίδιος και απαράλλακτος ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του δεύτερου Top Gun  32 χρόνια μετά

Ήταν μόλις 24 ετών, όταν το Top Gun έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, το 1986. Και 32 χρόνια μετά, μοιάζοντας να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω του, ο Τομ Κρουζ ενσαρκώνει ξανά τον Μάβερικ στο σίκουελ της θρυλικής ταινίας «Top Gun» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζόζεφ Κοσίνσκι (“Oblivion”)

Ο 56χρονος σταρ, που εθεάθη στα γυρίσματα και τη σκηνή με τη μοτοσικλέτα, φορώντας το χαρακτηριστικό χακί τζάκετ και τα εμβληματικά Ray Ban γυαλιά ηλίου, φαίνεται να μην έχει αλλάξει καθόλου.

Στην πρώτη ταινία που έγινε μεγάλη επιτυχία και έβαλε τον Τομ Κρουζ στα μεγάλα ονόματα του σινεμά, πρωταγωνιστούσαν οι Άντονι Έντουαρντς, Κέλι ΜακΓκίλις, Μεγκ Ράιαν και Βαλ Κίλμερ.

Το σίκουελ της ταινίας θα είχε κάνει πρεμιέρα πριν μερικά χρόνια, ωστόσο ο σκηνοθέτης της, Τόνι Σκοτ, που «υπέγραψε» και την ταινία του ’86, αυτοκτόνησε το 2012. Ωστόσο, αναμένεται στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2020.

Στη δεύτερη ταινία θα πρωταγωνιστήσει και ο Βαλ Κίλμερ, ξανά στο ρόλο του Τομ ‘Iceman’ Καζάνσκι. Πέρυσι, ο Κίλμερ είχε αποκαλύψει ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα. Ωστόσο, το καλοκαίρι, ο Τομ Κρουζ, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του Mission Impossible: Fallout, είχε ενημερώσει τους θαυμαστές τους ότι ο συμπρωταγωνιστής του ήταν καλά και ότι θα συνεργάζονταν ξανά.

Στο εντυπωσιακό καστ του σίκουελ του Top Gun συμμετέχουν οι Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις και Γκλεν Πάουελ.

Για την ιστορία το πρώτο Top Gun, σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ, γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, με συνολικές εισπράξεις 353,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μάλιστα έλαβε 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας εκείνο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού με το ανεπανάληπτο «Take my Breath Away» των Berlin, το οποίο απέσπασε και Χρυσή Σφαίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.