Δεν θα πίστεψετε πως είναι οι πρωταγωνιστές του «Μόνος Στο Σπίτι» 26 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας (βίντεο)

Δεν θα πίστεψετε πως είναι οι πρωταγωνιστές του «Μόνος Στο Σπίτι» 26 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας (βίντεο)

Η ταινία «Μόνος στο σπίτι 2» αποτελεί τη δημοφιλέστερη χριστουγεννιάτικη κωμωδία όλων των εποχών.

To «Home Alone 2» («Μόνος στο σπίτι 2»), είναι μια αμερικάνικη κωμική ταινία που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1992.

Βέβαια, γι’ αυτή τη σημαντική επιτυχία της, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι διάφοροι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους μοναδικούς ρόλους από τον Αμερικανό σεναριογράφο John Hughes, που έχουμε την ευκαιρία να τους απολαμβάνουμε αναλλοίωτους μέχρι σήμερα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως, πώς είναι σήμερα και τι κάνουν οι κύριοι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης ταινίας, 26 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της; Έχουν αλλάξει -κάπως- με το πέρασμα των χρόνων, ή παραμένουν ίδιοι και απαράλλακτοι, όπως τους γνωρίσαμε;

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πολυτάραχη ζωή του πρωταγωνιστή
Στις 7 Σεπτεμβρίου 2004 ο Μακόλεϊ Κάλκιν συνελήφθη στην Οκλαχόμα Σίτι για κατοχή 17,3 γρ. Μαριχουάνας και άλλων ουσιών (16,5 μγρ. απραζολάμη και 32 μγρ. Κλοναζεπάμη), για την οποία κατοχή παρέμεινε για λίγο υπό κράτηση, ενώ αφέθηκε αργότερα με εγγύηση 4.000 δολαρίων. Στην την ακρόαση στο δικαστήριο για πλημμελήματα για παραβάσεις για ναρκωτικά, δήλωσε αθώος στη δίκη (15 Οκτωβρίου 2004 με 9 Ιουνίου 2005), ενώ αργότερα άλλαξε τη δήλωση σε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή και 540 δολάρια σε δικαστικά έξοδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.