Αντζελίνα Τζολί και Γκουίνεθ Πάλτροου στους χειρότερους λόγους που έχουν εκφωνηθεί ποτέ σε βραβεία Όσκαρ (βίντεο)

Αντζελίνα Τζολί και Γκουίνεθ Πάλτροου στους χειρότερους λόγους που έχουν εκφωνηθεί ποτέ σε βραβεία Όσκαρ (βίντεο)

Αντζελίνα Τζολί, Γκουίνεθ Πάλτροου και Σαμ Σμιθ βρίσκονται ανάμεσα στους ηθοποιούς με τους χειρότερους λόγους σε βραδιά απονομής των βραβείων Oscar.

Ο τέλειος λόγος στα βραβεία Oscar χρειάζεται μια δόση ταπεινότητας και μια σταλιά γοητείας. Και όπως μπορείς να φανταστείς, το να πετύχεις την τέλεια ισορροπία δεν είναι ό,τι το πιο εύκολο! Γι’ αυτό και πολλοί λόγοι λόγοι είναι σκέτη καταστροφή!

Άλλοι ηθοποιοί έχουν κάνει σαρδάμ, άλλοι έχουν πει κάτι προσβλητικό και κατά συνέπεια δέχθηκαν την αποδοκιμασία του κοινού. Οι χειρότεροι όμως είναι εκείνοι που δεν ευχαρίστησαν καθόλου τους συνεργάτες τους. Η ιστορία των βραβείων είναι επίσης γεμάτη με κακόγουστα πολίτικα αστεία και απίστευτα λάθη.

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε προς την 91η τελετή των βραβείων Oscar, όλοι οι υποψήφιοι εύχονται όλο και περισσότερο να πάρουν το χρυσό αγαλματίδιο. Ακόμα περισσότερο όμως, είμαστε σίγουροι πως ελπίζουν να δεχτούν το βραβείο τους με χάρη και ψυχραιμία. Αλλιώς κινδυνεύουν να βρεθούν στη λίστα με τους χειρότερους λόγους του χρόνου. Μέχρι στιγμής στη λίστα φιγουράρουν ονόματα όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Σαμ Σμιθ και η Αντζελίνα Τζολί.

The Favourite, Roma, A Star Is Born, Vice, Green Book, Black Panther, BlacKkKlansman είναι οι ταινίες που έχουν από 5 υποψηφιότητες και πάνω και θα κονταροχτυπηθούν μέχρις εσχάτων σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες. Δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τους νικητές στις 24 Φεβρουαρίου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.