ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Οργίασε» το twitter με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga- «Λιώσανε» στη σκηνή!

«Οργίασε» το twitter με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga- «Λιώσανε» στη σκηνή!

Η τραγουδίστρια, η οποία πήρε το Οσκαρ του καλύτερου τραγουδιού και ο σκηνοθέτης της ταινίας A Star is Born ερμήνευσαν επί σκηνής το τραγούδι Shallow (το οποίο και απέσπασε το συγκεκριμένο Οσκαρ).

Φορώντας μία μαύρη, αλά Audrey Hepburn τουαλέτα η Lady Gaga και ένα μαύρο κουστούμι με παπιγιόν ο Μπράντλεϊ Κούπερ, το κινηματογραφικό ζευγάρι έδωσε το καλύτερο του εαυτό επί σκηνής.

Ωστόσο το Twitter πήρε φωτιά για άλλο λόγο την ώρα που Κούπερ και Gaga έδιναν την δική τους performance.

Κι αυτό γιατί τα βλέμματα όλο νόημα της τραγουδίστριας στον ηθοποιό, τα οποία και η κάμερα του abc έδειξε με σούπερ κοντινά πλάνα, έκαναν του χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για το νέο κρυφό ζευγάρι του Χόλιγουντ.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.