ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οσκαρ 2019: Η επική τούμπα του νικητή του Α’ ανδρικού ρόλου Ράμι Μάλεκ (βίντεο)

Οσκαρ 2019: Η επική τούμπα του νικητή του Α’ ανδρικού ρόλου Ράμι Μάλεκ (βίντεο)

Ένα μεγάλο βραβείο και ένα… απρόοπτο έκρυβε η τελετή απονομής των 91ων Όσκαρ για τον Ράμι Μάλεκ.

Πήρε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Bohemian Rapsody, όπου υποδύθηκε τον Φρέντι Μέρκιουρι, όμως λίγο πριν το τέλος της βραδιάς είχε ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από την σκηνή.

Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν συνάδελφοί του που βρίσκονταν κοντά του, αλλά και οι υπεύθυνοι για τις πρώτες βοήθειες του θεάτρου Kodak που γινόταν η τελετή.

Ο ίδιος δεν φάνηκε να φοβάται και με διάφορες γκριμάτσες προσπάθησε να διασκεδάσει το ατύχημα, γεγονός είναι πάντως πως χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει. Έχασε έτσι τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα που παραδοσιακά τραβούν οι παπαράτσι από τους νικητές των βραβείων των ηθοποιών.

Φαίνεται η Τζένιφερ Λόρενς από το 2013 έκανε σχολή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.