Born to be murdered: Ο γιος του Ντένζελ Ουάσιγκτον πρωταγωνιστής στην ταινία που γυρίζεται στην Αθήνα (φωτο-βίντεο)

Born to be murdered: Ο γιος του Ντένζελ Ουάσιγκτον πρωταγωνιστής στην ταινία που γυρίζεται στην Αθήνα (φωτο-βίντεο)

Η ταινία «Born to be murdered», η οποία γυρίζεται στο κέντρο της Αθήνας έχει ως πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, τον γιο του διάσημου ηθοποιού Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον (John David Washington) ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be murdered» που σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο και τα γυρίσματα γίνονται σήμερα Κυριακή και αύριο Καθαρά Δευτέρα στο Σύνταγμα, είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Ντένζελ Ουάσιγκτον. Ο Τζον Ντέιβιντ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας χάρη στη βραβευμένη ταινία του Σπάικ Λι, «Παρείσφρηση» (BlacKkKlansman).

https://www.instagram.com/p/Bt4lGmClTUC/?utm_source=ig_embed

Στην ταινία του Σπάικ Λι, ο 34χρονος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον υποδύεται ένα μαύρο αστυνομικό, τον Ρον Στάλγουερθ, που αναλαμβάνει να διεισδύσει στην Κου Κλουξ Κλαν του Κολοράντο. Όχι μόνος του φυσικά, γιατί πώς θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός από την οργάνωση, αλλά με τη συνεργασία του Φλιπ, του Εβραίου λευκού συναδέλφου του. Οι δυο τους, με τόσα κοινά όσα και διαφορετικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν το αχτύπητο δίδυμο που θα φέρει την Αμερική στο δρόμο της ισότητας και τον Νόμο στο δρόμο του δικαίου έστω και για λίγο. Για την ταινία ήταν υποψήφιος πρώτου καλύτερου ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες και τα Screen Actors Guild. Η ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε κέρδισε το Grand Prix από την κριτική επιτροπή στις Κάννες.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1984 και ξεκίνησε την καριέρα του σαν αθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο και άρχισε την κινηματογραφική του καριέρα στα βήματα του πατέρα του Ντένζελ Ουάσινγκτον και της μητέρας του Παουλέτα σε μια τηλεοπτική σειρά του HBO, το «Ballers», στο ρόλο του του Ricky Jerret. Η σειρά κράτησε τέσσερις σεζόν.

Μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Ουάσιγκτον, σε ηλικία επτά ετών, εμφανίστηκε ως μαθητής σε μια αίθουσα του Harlem στην ταινία μεγάλου μήκους Malcolm X του Spike Lee το 1992, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο πατέρας του στον ομώνυμο ρόλο. Το 2018 πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Monsters and Men and Monster» και εμφανίστηκε στο «The Old Man & the Gun», απέναντι από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BtBXE6Fg6DN/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.