ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Casa de Papel 3: Πότε ξεκινάει στο Netflix – Το εντυπωσιακό τρέιλερ (βίντεο)

Casa de Papel 3: Πότε ξεκινάει στο Netflix – Το εντυπωσιακό τρέιλερ (βίντεο)

Το τρίτο μέρος της ισπανικής σειράς-φαινόμενο La Casa De Papel επιστρέφει στο Netflix. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο τρίτος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 19 Ιουλίου.

Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία είναι εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από… εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της Τέλειας Ληστείας… ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο – στις προηγούμενες δύο σεζόν της σειράς. H Ούρσουλα Κορμπερό, η «Τόκιο» του «La Casa De Papel» που έκοψε τα μαλλιά της και πρωταγωνιστεί στη νέα ισπανική ταινία του Netflix με τίτλο «The Tree of Blood» (El árbol de la sangre), εμφανίζεται με μπικίνι αλά Ούρσουλα Άντρες (ή Χάλι Μπέρι) στον Τζέιμς Μποντ και εντυπωσιάζει στην αρχή του τίζερ.

Μπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς La Casa De Papel (με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί) να έγιναν viral, ωστόσο στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix μάς περιμένουν νέες εκπλήξεις και νέες στολές. Η παραγωγή πριν από λίγους μήνες έκλεισε τους δρόμους της Μαδρίτης για να γυριστεί μια σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα. Όπως έγινε και στα γυρίσματα του La Casa de Papel στην Ιταλία μαζεύτηκε πολύς κόσμος για να δει τους πρωταγωνιστές τις αγαπημένης σειράς. Αυτό όμως που κέρδισε την προσοχή ήταν πως οι ηθοποιοί φορούσαν στρατιωτικές στολές και όχι τη μάσκα του Νταλί.

Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.