ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά τον θάνατό της Ρένας Βλαχοπούλου: Ποιο ήταν το μυστικό της

Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά τον θάνατό της Ρένας Βλαχοπούλου: Ποιο ήταν το μυστικό της

Η Ρένα Βλαχοπούλου, είχε το δικό της μυστικό και η αποκάλυψη έγινε 15 χρόνια μετά το θάνατό της!

Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, μίλησε στην γνωστή απογευματινή εφημερίδα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και στο μυστικό που την έκανε αγαπητή στον κόσμο!

Η Ρένα Βλαχοπούλου, όπως ανέφερε, του λείπει περισσότερο μιας και είχαν συνεργαστεί σε πέντε από τις πιο εμπορικές ταινίες της “Η Παριζιάνα”, “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”, “Μια τρελή τρελή σαραντάρα”, “Ρένα να η ευκαιρία” και “Ρένα τα ρέστα σου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν σκέτη απόλαυση να δουλεύεις μαζί της, ήταν ένας χείμαρρος. Είχε έναν απίστευτο αυθορμητισμό. Δεν μπορούσες να την πιάσεις πουθενά! Η Ρένα για μένα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός μαζί με τη Βάσω Μανωλίδου. Κάθε μέρα έκανε προσθήκες στη σκηνή. Την άλλη μέρα έκανε άλλα! Αυτό ήταν το μυστικό της, τα ζούσε όσα έκανε στη σκηνή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.