Δείτε πως είναι σήμερα η «Παναγία» από την σειρά «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (φώτο-βίντεο)

Δείτε πως είναι σήμερα η «Παναγία» από την σειρά «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (φώτο-βίντεο)

H μίνι τηλεοπτική σειρά, γυρίστηκε το 1977 και αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ έγινε μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές που συνδέουμε έκτοτε με τον Ιησού. Ακόμα και σήμερα όταν προβάλλεται συγκινεί και προκαλεί κατάνυξη στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Olivia Hussey είναι η ηθοποιός που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την «Παναγία» στην υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (Jesus of Nazareth) που θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Η νεαρή τότε ηθοποιός είχε δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η καριέρα της Hussey ωστόσο, δεν είχε πετυχημένη συνέχεια από την ταινία και μετά. Άλλωστε είναι γνωστή η «κατάρα» των ηθοποιών που υποδύθηκαν είτε τον Χριστό, είτε την Παναγία.

Η Olivia Hussey, είναι σήμερα 68 ετών και εκτός από τις δουλειές της ως ηθοποιός, έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση. Η ηθοποιός έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει και τρία παιδιά.

Η Olivia, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή και σε ηλικία 13 ετών έπαιξε στο θέατρο με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής τάνγκο και η μητέρα της είχε βρετανικές και σκοτσέζικες ρίζες. Μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας.

Την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή το Πάσχα των Καθολικών, είδε τις αναρτήσεις της στα social media να γίνονται viral, αφού κανείς δεν έχει ξεχάσει την «Παναγία» σε αυτή τη θρυλική σειρά.

Η ίδια έγραψε στο Instagram, πως η σκηνή της Σταύρωσης ήταν από τις πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε ποτέ στην πολυετή καριέρα της, ενώ δημοσίευσε και μια σύγχρονη φωτογραφία της, πλάι με έναν καλό φίλο της για να ευχηθεί σε όλους Καλό Πάσχα.

Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική Παναγία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.