ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά δημοφιλή σειρά και προκάλεσε κακό χαμό (φώτο)

Το Netflix «έκοψε» ξαφνικά δημοφιλή σειρά και προκάλεσε κακό χαμό (φώτο)

Έξαλλοι είναι οι φανς δημοφιλούς σειράς καθώς το Netflix αποφάσισε να ρίξει οριστικά και… απροειδοποίητα τίτλους τέλους.

Μετά από τρεις σεζόν, το κοινό του Netflix θα αναγκαστεί έτσι να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του ήρωες από τη «σκοτεινή» κωμωδία.

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν δυσαρεστώντας έντονα τους οπαδούς της σειράς που αυξάνονταν διαρκώς.

«Είμαστε ευγνώμονες στον δημιουργό της σειράς, Victor Fresco, που έφερε αυτήν την πρωτότυπη ιδέα στο Netflix. Οι απίστευτοι Drew Barrymore και Timothy Olyphant ήταν φανταστικοί και το κωμικό τους ταλέντο έδωσε ζωή στους χαρακτήρες τους, τη Sheila και τον Joel Hammond, παρά το γεγονός ότι ο ένας τους είναι νεκρός», ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού.

Μάλιστα, πριν ένα μόλις μήνα έκανε πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειρά, ωστόσο δεν θα δούμε την συνέχεια.

Το Santa Clarita Diet, με πρωταγωνιστές την Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant, είχε αποκτήσει φανατικό κοινό λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του, αλλά το τέλος ήρθε απροσδόκητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.