ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Σπάει» ταμεία το «Avengers:Endgame» – Δεύτερη σε εισπράξεις ταινία όλων των εποχών – Ποια ταινία ξεπέρασε

«Σπάει» ταμεία το «Avengers:Endgame» – Δεύτερη σε εισπράξεις ταινία όλων των εποχών – Ποια ταινία ξεπέρασε

Σπάει τα ταμεία το «Avengers: Endgame» και στο δεύτερο σαββατοκύριακο προβολής του συγκέντρωσε άλλα 282 εκατομμύρια από 55 χώρες. Η ταινία έφτασε 2,188 δισ. δολάρια σε όλο τον κόσμο εκτοπίζοντας τον Τιτανικό από τη δεύτερη θέση (2,187 δισ. δολάρια) , κάτι το οποίο έπιασε μέσα σε δέκα μέρες προβολής σε όλο τον κόσμο.

Οι προβλέψεις για την εμπορική επιτυχία της ταινίας φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Θα βρίσκεται άλλωστε στις κινηματογραφικές αίθουσες για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα το σενάριο που θέλει το «Avengers: Endgame» να σπάει το φράγμα των τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων κάνοντας ένα μεγάλο ρεκόρ εισπράξεων.

Στις ΗΠΑ η ταινία έχει κάνει εισπράξεις 620 εκατομμύρια, ενώ στην Ευρώπη και την Ασία το νούμερο είναι εξίσου ιλιγγιώδες αγγίζοντας το 1.56 δισεκατομμύρια δολάρια. Για δεύτερο μάλιστα Σαββατοκύριακο το «Avengers: Endgame» είναι η Νο1 ταινία σε όλο τον κόσμο εκτός της Ιαπωνίας.

Το top-5 των πιο επιτυχημένων εισπρακτικά ταινιών είναι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Avatar (2009): 2,788 δισ.
2. Avengers: Endgame (2019): 2,188 δισ.
3. Τιτανικός (1997): 2,187 δισ.
4. Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει (2015): 2,068 δισ.
5. Avengers: Infinity War (2018): 2,048 δισ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.