ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Simpsons προέβλεψαν τι θα γίνει στο Game of Thrones πριν από 2 χρόνια (φώτο-βίντεο)

Οι Simpsons προέβλεψαν τι θα γίνει στο Game of Thrones πριν από 2 χρόνια (φώτο-βίντεο)

Το έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Simpsons! Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, κατάφερε για άλλη μια φορά να προβλέψει σωστά το μέλλον!

Πρόθεση των σεναριογράφων δεν είναι φυσικά αυτό, το να προβλέπουν δηλαδή τι θα γίνει στον κόσμο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν «πέσει μέσα» άθελά τους. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως είχαν δει μέσα από τη μαγική τους σφαίρα, όλα όσα έγιναν στο πέμπτο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones.

Αν είστε λάτρης της σειράς και δεν έχετε δει ακόμα το συγκεκριμένο επεισόδιο, καλό είναι να μη συνεχίσετε να διαβάζετε παρακάτω, καθώς ακολουθούν spoiler!

Έκπληκτοι οι τηλεθεατές, είδαν το βράδυ της Κυριακής, μία από τις πρωταγωνίστριες του Game of Thrones, την Νταινέρυς Ταργκάριεν να πετά θυμωμένη πάνω από το Kings Landing με τον έναν και μοναδικό δράκο που της απέμεινε, και να καίει ζωντανούς χιλιάδες αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά.

Μπορεί πολλοί να μην περίμεναν αυτή την κίνηση από την Νταινέρυς Ταργκάριεν, αλλά όπως φαίνεται η συγκεκριμένη σκηνή είχε ήδη προβλεφθεί και παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια, σε μία άλλη σειρά.

Οι φανατικοί θαυμαστές των Simpsons θα θυμούνται τους διάσημους χαρακτήρες καρτούν να παίζουν στο δικό τους Game of Thrones το 2017, μια παρωδία της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, που ονομαζόταν «The Serfsons»και διαδραματιζόταν στο μεσαιωνικό Springfield.

Βλέποντας το πιο πρόσφατο επεισόδιο του Game of Thrones λοιπόν με την Νταινέρυς Ταργκάριεν να τους καίει όλους για να πάρει τον «Σιδερένιο Θρόνο», πολλοί έκαναν αμέσως τη σύγκριση. Στο παλιό επεισόδιο των Simpsons, βλέπουμε τη δημοφιλή οικογένεια να βλέπει έναν δράκο να πετάει φωτιές και να κάνει στάχτη το Springfield.

https://twitter.com/ilkh_/status/1127811494324985856


Οπως ήταν φυσικό, οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και το twitter «πήρε φωτιά» από τα σχόλια των χρηστών του. «Οι σεναριογράφοι των Simpson έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα ή κάτι τέτοιο», έγραψε ένας.

«Ανατριχιαστικό το πώς ήξεραν οι Simpsons για την #ΤρελήΒασίλισσα πριν από οποιονδήποτε άλλο», έγραψε ένας άλλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Simpsons έχουν προβλέψει το μέλλον, καθώς είχαν «δει» την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, την επιδημία του ιού Έμπολα καθώς και τη βράβευση του Bengt Holmström με το βραβείο Νόμπελ. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πιο χαρακτηριστικές προβλέψεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.