Αυτό είναι το νέο τρέιλερ του X-Men: Dark Phoenix (φώτο-βίντεο)

Αυτό είναι το νέο τρέιλερ του X-Men: Dark Phoenix (φώτο-βίντεο)

Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «X-Men: Dark Phoenix» είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια που κλείνει η ομάδα των μεταλλαγμένων ηρώων στη μεγάλη οθόνη. Στο συγκινητικό βίντεο εμφανίζονται ιστορικά στιγμιότυπα από όλες τις προηγούμενες ταινίες του franchise.

Αυτή θα είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-Men, Jean Grey, η οποία μετατρέπεται στην Dark Phoenix. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο διάστημα, η Jean θα χτυπηθεί από μία κοσμική δύναμη που θα την μετατρέψει σε μια από τους ισχυρότερους μεταλλαγμένους. Όσο θα παλεύει με τις αυξανόμενες αλλά ασταθείς της δυνάμεις, αλλά και με τους προσωπικούς της δαίμονες, η Jean θα βγει εκτός ελέγχου, διαλύοντας την οικογένεια των X-Men και απειλώντας να καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ αναφέρει, πως «η ταινία είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-Men που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση 20 χρόνων ταινιών X-Men, καθώς η οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο καταστροφικό τους εχθρό μέχρι σήμερα- έναν από τους δικούς της.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου, ενώ στο καστ συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence και Sophie Turner.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία X-Men που δημιουργείται από την 21st Century Fox, καθώς μετά την εξαγορά της εταιρείας από τη Disney, τα δικαιώματα των μεταλλαγμένων ηρώων περνούν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και πολύ σύντομα αναμένεται να τους δούμε μαζί με του Avengers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.