ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Ράμπο είναι ξανά εδώ… και σπέρνει εφιάλτες (βίντεο)

Ο Ράμπο είναι ξανά εδώ… και σπέρνει εφιάλτες (βίντεο)

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι 73 χρονών. Ή τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία της ταυτότητάς του, ενδέχεται να είναι και ψέματα.

Ο ίδιος άλλωστε δεν φαίνεται να το ξέρει (και προς θεού, ας μην του το πει κανείς απότομα γιατί μπορεί να τον εκνευρίσει και δεν κάνει). Ο τύπος συμπεριφέρεται και σκέφτεται σαν να είναι καμιά 40αριά χρόνια νεότερος.

Ήταν μέσα των 00s άλλωστε όταν ο Σταλόνε, λίγο πριν κλείσει τα 60 τότε, επέστρεφε στους δυο ιστορικότερους ρόλους του κατά την δεκαετία του ’80. Το «Ρόκι 6» και το «Ράμπο 4» έμοιαζαν να είναι οι τελευταίοι αποχαιρετισμοί του στα δυο franchise που συνδέθηκαν με το όνομά του περισσότερο από κάθε άλλη ταινία στην οποία έπαιξε. Κι όμως: κοντεύει να αλλάξει η δεκαετία του ’10 και ο Σταλόνε συνεχίζει να ασχολείται με αυτούς τους χαρακτήρες!

Πρόσφατα, μέσω του «Creed 2» υπέγραψε την 8η ταινία από το σύμπαν του Ρόκι και σύντομα έρχεται και η στιγμή της μεγάλης επιστροφής του Ράμπο. Το ερχόμενο φθινόπωρο, ο βετεράνος πολεμιστής γυρνάει για το «Τελευταίο Αίμα», ακριβώς 36 χρόνια μετά την πρώτη ιστορική ταινία του χαρακτήρα που είχε τον (υπο)τίτλο «Το Πρώτο Αίμα».

Το πρώτο trailer της μεγάλης επιστροφής του Ράμπο μόλις έσκασε μύτη και αναμενόμενα έχει προκαλέσει τρελό ενθουσιασμό στους οπαδούς του Σταλόνε. Τι και αν θεωρητικά,το στραβωμένο του στόμα ενώ προκαλεί μαζικές αιματοχυσίες θα έπρεπε να μοιάζει μια πέρα για πέρα γραφική κατάσταση. Ο «Σλάι» είναι εδώ και σπέρνει εφιάλτες αναθεματισμένα ανήθικα στοιχεία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.