ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δεν σταματούν τα προβλήματα στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ – Τι συνέβη

Δεν σταματούν τα προβλήματα στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ – Τι συνέβη

Τα πρώτα προβλήματα και η αναμονή για τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τον τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ, σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ραμί Μαλέκ.

Τώρα, που ο Ντάνιελ Κρεγκ έγινε καλά, προσπαθούν να βρουν χρόνο για να γυρίσουν τις κοινές σκηνές με τον Ραμί Μαλέκ, αλλά αυτό μέχρι στιγμής είναι αδύνατον να συμβεί. Μάλιστα, αυτές οι σκηνές είναι και οι πιο σημαντικές για την ταινία.

«Τα γυρίσματα ήταν να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο, όμως, τώρα πήραν παράταση για τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Πρέπει να βρεθεί χρόνος για τα κοινά γυρίσματα του Ντάνιελ Κρεγκ και του Ραμί Μαλέκ. Ο 007 πρέπει να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον εχθρό του» ανέφερε άνθρωπος από την παραγωγή στην εφημερίδα Sun.

«Ο Daniel Craig έτρεχε, γλίστρησε και έπεσε απότομα. Πονούσε πολύ και διαμαρτυρόταν για τον αστράγαλο του», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον τραυματισμό του ηθοποιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.