ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

To νησί της Κροατίας που χρησιμοποίησαν ως… ελληνικό για το Mamma Mia (φωτο)

To νησί της Κροατίας που χρησιμοποίησαν ως… ελληνικό για το Mamma Mia (φωτο)

Μια ταινία που ομολογουμένως φτιάχνει το κέφι και ανοίγει την όρεξη για ταξίδια στα ελληνικά νησιά! Κάπως έτσι. Γιατί,η ταινία “Mamma Mia” μπορεί να φαίνεται πως διαδραματίζεται σε ελληνικό νησί όμως δεν έφτασαν ποτέ ως εδώ οι συντελεστές του.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο λεγόμενο ελληνικό νησί «Kalokairi», που στην πρώτη ταινία ήταν η Σκόπελος και αυτή τη φορά είναι νησί της…. Κροατίας!

Γιατί; Γιατί η ελληνικη γραφειοκρατία συνεχίζεται ακάθεκτη!

Έτσι κατέληξαν στο Vis της Κροατίας, ένα μικρό γραφικό νησάκι!

Όπως αναφέρθηκε στη Daily Mail, οι άδειες στην Κροατία ήταν απλούστερες και πιο άμεσες. Παρόλο που το Υπουργείο Τουρισμού και το Κέντρο Κινηματογράφου επιμένουν πως δεν δέχτηκαν ποτέ αίτηση, η απόφαση είχε παρθεί. Η Κροατία θα αντικαταστήσει την Ελλάδα…

Πάντως η παραλία στην οποία έγιναν τα γυρίσματα, ονόματι Stivina είχε ανακηρυχθεί και ως η πιο όμορφη παραλία στην Ευρώπη για το 2016 από τον τουριστικό οργανισμό European Best Destinations.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.