ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου σήμερα

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου σήμερα

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τις έρευνες τις οποίες διεξήγαγε η Finos Film τα τρία τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της εταιρείας και του rebranding, είναι το ποιες/ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς πρωταγωνίστριες/πρωταγωνιστές της εταιρείας. Δηλαδή, ποια ονόματα «κυνηγούν» να δουν οι τηλεθεατές.

Έτσι, η πιο δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Finos Film, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει το Down Town, είναι η Ρένα Βλαχοπούλου. Δείτε τα ονόματα που βρίσκονται στο Top 5:

  • Ρένα Βλαχοπούλου
  • Αλίκη Βουγιουκλάκη
  • Τζένη Καρέζη
  • Γεωργία Βασιλειάδου
  • Ζωή Λάσκαρη

Ακολουθούν η Μάρθα Καραγιάννη και η Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο πιο δημοφιλής άντρας πρωταγωνιστής για τους νεότερους τηλεθεατές είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Στις πρώτες 5 θέσεις βρίσκονται οι:

  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Θανάσης Βέγγος
  • Διονύσης Παπαγιαννόπουλος
  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Ντίνος Ηλιόπουλος
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λείπουν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Κούρκουλος, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι τα κανάλια λόγω της οικονομικής κρίσης δεν επιλέγουν τις δραματικές ταινίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.