Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων που είχε IQ πάνω από 150 και έγινε η μούσα του Φελίνι

Η πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων που είχε IQ πάνω από 150 και έγινε η μούσα του Φελίνι

Έγινε η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών. Η Μοάνα Πότσι έχει μια ιστορία γεμάτη σεξ, πρωτοσέλιδα περιοδικών πολιτικές ίντριγκες και επισκέψεις στα νοσοκομεία για να πολεμήσει τον καρκίνο. Γεννήθηκε στη Γένοβα. Ο πατέρας της Αλφρέντο, ήταν πυρηνικός φυσικός. Εκείνη στο σχολείο εξέπληττε τους πάντες με τις γνώσεις και την ευρυμάθεια της. Το IQ της ξεπερνούσε το 150. Θα μπορούσε να γίνει επιστήμονας αλλά δεν το θέλησε. Προτίμησε τον κόσμο του θεάματος και συγκεκριμένα τον κόσμο του θεάματος για ενήλικες. Έγινε η μούσα του Φελίνι, από το κρεβάτι της πέρασε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Ρομπέρτο Μπενίνι, ο Φαλκάο, ακόμη και ο Μπετίνο Κράξι.

Στα 19 της μετακόμισε στη Ρώμη και άρχισε να εργάζεται σαν μοντέλο. Το 1985 με παρέμβαση του ιδίου του Μπετίνο Κράξι, προσελήφθη στην κρατική RAI σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά. Τότε γύρισε και την πρώτη της ταινία πορνό. Ξέσπασε σκάνδαλο στην Ιταλία. Μια πορνοστάρ σε παιδικό πρόγραμμα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο instanews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.