ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«No time to die» ο τίτλος της νέας περιπέτειας του James Bond – Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα (βίντεο-φωτο)

«No time to die» ο τίτλος της νέας περιπέτειας του James Bond – Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα (βίντεο-φωτο)

Η 25η ταινία της σειράς με πρωταγωνιστή τον 007, η τελευταία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο, θα κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες στις 2 Απριλίου 2020

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Τζ. Ουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι, ανακοίνωσαν τον επίσημο τίτλο της 25ης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, «No Time To Die». Η ταινία, από την EON Productions του Άλμπερτ Μπροκόλι, τα Studios της Metro Goldwyn Mayer (MGM), και την Universal Pictures International, είναι σε σκηνοθεσία του Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα («Beasts of No Nation», «True Detective») και πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Κρεγκ, που επιστρέφει για πέμπτη φορά στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ 007. Σε σενάριο των Νιλ Πέρβις & Ρόμπερτ Γουέιντ («Spectre», «Skyfall»), του Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα, του Σκοτ Μπερνς («Contagion», «The Bourne Ultimatum») και της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ («Killing Eve», « Fleabag»), η ταινία «No Time To Die» βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Αρμάς, Ρόρι Κινίαρ, Ντέιβιντ Ντένσικ, Νταλί Μπενσάλα, με τον Τζέφρι Ράιτ και τον Ραλφ Φάινς.

Στο «No Time To Die» ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στα γυρίσματα του #Bond25 στην Τζαμάικα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.