ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Όλα τα ρεκόρ εισπράξεων για τον Οκτώβριο «έσπασε» ο «Τζόκερ» – Έκοψε εισιτήρια αξίας 234 εκατ. δολαρίων

Όλα τα ρεκόρ εισπράξεων για τον Οκτώβριο «έσπασε» ο «Τζόκερ» – Έκοψε εισιτήρια αξίας 234 εκατ. δολαρίων

Όλα τα ρεκόρ εισπράξεων για τον Οκτώβριο έσπασε η ταινία Joker που έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ.

Η ταινία της Warner Bros. που παρουσιάζει πώς ξεκίνησε ο μεγάλος αντίπαλος του Μπάτμαν εκτιμάται ότι έκοψε εισιτήρια αξίας 93,5 εκατ. δολαρίων στους κινηματογράφους της Βόρειας Αμερικής.

Το προηγούμενο ρεκόρ, σύμφωνα με το CNN, για εισπράξεις σε πρεμιέρα ταινίας τον Οκτώβριο ήταν 80 εκατ. δολάρια και ανήκε στην ταινία Venom από το 2018.

Σε όλο τον κόσμο η αξία των εισιτηρίων που έκοψε ο Joker υπολογίζεται σε 234 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση για τις σκηνές βίας που περιέχει αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται ο κεντρικός ήρωας.

Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν ότι το FBI και οι υπηρεσίες εσωτερικής ασφαλείας των ΗΠΑ ζήτησαν από τους αστυνομικούς να είναι σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των πρώτων προβολών της ταινίας, την περασμένη Πέμπτη, καθώς δεν έλειψαν ακόμα και ευθείες απειλές κατά των θεατών με ορισμένες να μιλούν ακόμα και για ένοπλες επιθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Warner Bros. έχει υποστηρίξει ότι η ταινία «σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μια ενθάρρυνση για βία στην πραγματική ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.