ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν θα πιστεύετε ποιοί ηθοποιοί ξεκίνησαν την καριέρα τους από «ροζ» ταινίες (φωτό)

Δεν θα πιστεύετε ποιοί ηθοποιοί ξεκίνησαν την καριέρα τους από «ροζ» ταινίες (φωτό)

Μπορεί σήμερα οι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών να απολαμβάνουν τη δόξα και τις αμοιβές σταρ του σινεμά, αυτό όμως είναι κάτι που δεν συνέβαινε πάντα.

Πολλοί μάλιστα είναι οι ηθοποιοί που στο ξεκίνημα της καριέρας τους είπαν το «ναι» σε ταινίες ή σειρές «ροζ» περιεχομένου, προκείμενου να βγάλουν τα προς το ζην.

Είναι γνωστό ότι πολλοί πρωταγωνιστές «ροζ» ταινιών κατάφεραν και έκαναν μια «καθώς πρέπει» καριέρα στο Χόλιγουντ εγκαταλείποντας την προηγούμενη καριέρα τους. Εκείνο που δεν είναι και τόσο γνωστό είναι ότι πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, έκαναν σύντομα ή με μεγαλύτερη διάρκεια περάσματα από τα στούντιο της βιομηχανίας αυτής.

Παρακάτω θα βρείτε δέκα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ που εμφανίστηκαν σε «ροζ» ταινίες, πριν κάνουν την εμφάνισή τους σε κόκκινα χαλιά και απολαύσουν την κορυφή της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

Sylvester Stallone

Ο ιταλικής καταγωγής σταρ εκμεταλλεύτηκε τα sεξουαλικά προσόντα του πριν ανέβει τα σκαλιά της κινηματογραφικής δόξας ως «Ρόκι Μπαλμπόα» και ως «Ράμπο».

https://www.instagram.com/p/B4Pju0xHMwy/?utm_source=ig_embed

Arnold Schwarzenegger

Πρωταθλητής στο body-building, πέρασε στον κινηματογράφο με τον «Κόναν τον Βάρβαρο» και αργότερα με τον «Εξωλοθρευτή». Έπαιξε σε δεκάδες ταινίες μέχρι που τον κέρδισε η πολιτική φθάνοντας να γίνει κυβερνήτης στην Καλιφόρνια. Εκείνο που δεν γνωρίζαμε είναι η καριέρα του ως στάρ «ροζ» ταινιών.

https://www.instagram.com/p/B4cGTfUDF2R/?utm_source=ig_embed

David Duchovny

Ο ηθοποιός άρχισε την καριέρα του κάνοντας ένα επεισόδιο της περίφημης σειράς soft «The Red Shoe Diaries». Η καριέρα του απογειώθηκε με το ρόλο του στα θρυλικά «X-Files» και αργότερα στη σειρά «Californication».

https://www.instagram.com/p/BedNOisHT_Z/?utm_source=ig_embed

Cameron Diaz

Πριν γίνει διάσημη σε ρόλους του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, η Cameron Diaz διέπρεψε σε «ροζ» ταινίες.

https://www.instagram.com/p/B4WbM-blbG6/?utm_source=ig_embed

Marilyn Monroe

Αν και δεν ήταν ηθοποιός τέτοιου περιεχομένου, ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παρακμής της σταδιοδρομίας της πληρώθηκε για κάμποσες γυμνές φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/B4Aq_3OFJIc/?utm_source=ig_embed

Jackie Chan

Ειδικός των πολεμικών τεχνών και πρωταγωνιστής σε δεκάδες ταινίες δράσης. Μέχρι όμως να γίνει ο βασιλιάς της περιπέτειας επιβίωνε ως κασκαντέρ σε ταινίες δράσης άλλων αλλά και «ροζ» ταινιών.

https://www.instagram.com/p/B4bxkJEJTuI/?utm_source=ig_embed

Matt LeBlanc

Όπως και ο Joey στα αγαπημένα μας «Φιλαράκια», ο Matt LeBlanc ήταν ένας ηθοποιός που προσπαθούσε να βρει το δρόμου του προς τη δόξα. Ξεκίνησε και αυτός κάνοντας κάποιες soft eρωτικές ταινίες. Επίσης, ήταν και αυτός μέρος του καστ της σειράς «The Red Shoe Diaries» μαζί με τον Duchovny.

https://www.instagram.com/p/BwWEp9DBIYh/?utm_source=ig_embed

Kim Kardashian

Διάσημη για τη συνεργασία της με την Paris Hilton, η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian, έγινε γνωστή μετά από ένα βίντεο «ροζ» περιεχομένου που διέρρευσε πρώην φίλος της. Αν και για τα μάτια του κόσμου, έπεσαν οι απαραίτητες μηνύσεις, λίγο αργότερα η Kim αποφάσισε πως η πραγματική ζωή είναι καλύτερη από κάθε σενάριο και κάπως έτσι το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», δημιούργησε μια νέα γενιά τηλεστάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B4Qpl1KlQRK/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.