ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Nέος Τζέιμς Μποντ: Ανατροπή για τον επικρατέστερο διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ; 

Nέος Τζέιμς Μποντ: Ανατροπή για τον επικρατέστερο διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ; 

Για τελευταία φορά, μετά από 14 χρόνια, φοράει το σμόκιν του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία No Time to Die. Αυτή τη φορά είναι βέβαιο ότι η πέμπτη ταινία του Κρεγκ σαν 007 είναι και η τελευτία του, αλλά αυτό που δεν είναι βέβαιο είναι ποιος θα τον διαδεχθεί…

Έως σήμερα επικρατέστεροι ηθοποιοί για να υποδυθούν τον πράκτορα 007 που σαγηνεύει τις γυναίκες και πίνει μαρτίνι «χτυπημένο, όχι ανακατεμένο», είναι γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ: Τομ Χάρντι, Ίντρις Έλμπα (ο οποίος θα είναι ο πρώτος έγχρωμος Μποντ αν αναλάβει το ρόλο), Τομ Χίντλεστον, Κρις Χεμσγουόρθ.

Ωστόσο, o νεότερος – και Σκωτσέζος- Σαμ Χιούγκαν φαίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής στα γραφεία στοιχημάτων, καθώς «κονταροχτυπιέται» με τον Τομ Χάρντι, ενώ τους Έλμπα και Χέμσγουορθ ξεπέρασε ο επίσης 30αρης Τζακ Λόουντεν με εντυπωσιακό «ντεμαράζ»!

Του Λόουντεν προηγούνται ο Χίντλεστον, ο Ρίτσαρτ Μάντεν, και Τζέιμς Νορτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα έχουμε ανατροπή για τον επικρατέστερο διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ κι αντί για έναν γνωστό 40αρη σταρ το ρόλο θα αναλάβει ένας πιο νεαρός όπως οι Χιούγκαν και Λόουντεν; Ας μην ξεχνάμε ότι ο επίσης Σκωτσέζος Σον Κόνερι, ήταν σχετικά άγνωστος όταν έγινε ο πρώτος, και κατά καιρούς εμβληματικότερος, 007…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.