Όσκαρ 2020: Ο Τομ Χανκς έκανε push – ups στο κόκκινο χαλί! (βίντεο)

Όσκαρ 2020: Ο Τομ Χανκς έκανε push – ups στο κόκκινο χαλί! (βίντεο)

Ο Τομ Χανκς, εμφανίσθηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, με πολύ καλή διάθεση αλλά και με… εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Ο 63χρονος ηθοποιός όταν είδε έναν αξιωματικό του αμερικανικού στρατού δεν έχασε την ευκαιρία να… δείξει τις αθλητικές του ικανότητες!

Έτσι, του έπιασε το χέρι και τον προ(σ)κάλεσε να κάνουν ένα μικρό… διαγωνισμό push – ups!

Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένων και των υπολοίπων αξιωματικών, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Χανκς έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς είχε γίνει επίτιμο μέλος του Hall of Fame των U.S. Army Rangers για τον ρόλο του στην ταινία «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», η οποία κέρδισε και πέντε Όσκαρ το 1999!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.