ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το batmobile που θα δούμε στη νέα ταινία Batman (φώτο)

Αυτό είναι το batmobile που θα δούμε στη νέα ταινία Batman (φώτο)

Ο Matt Reeves, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της νέας ταινίας “The Batman” που θα κάνει πρεμιέρα το 2021, αποκάλυψε μέσω Twitter το νέο Batmobile!

Το όχημα που θα οδηγεί ο Batman πρόκειται για μια ειδική κατασκευή η οποία παραπέμπει σε αμερικανικό muscle car της δεκαετίας του ’60. Στο εμπρός μέρος βλέπουμε ενιαία γρίλια με φώτα και εσοχές στο καπό. Πίσω η εικόνα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με τα φουσκωμένα φτερά να έχουν αεροδυναμικό τελείωμα που φιλοξενεί τα φώτα. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο ακάλυπτος κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας με θηριώδεις διαστάσεις και διάταξη V. Στο εσωτερικό διακρίνονται διάφορα όργανα και μια οθόνη ενώ το σωληνωτό πλαίσιο εκτείνεται και στο εξωτερικό του οχήματος.

Πρωταγωνιστής στη νέα ταινία από το σύμπαν της DC θα είναι ο ηθοποιός Robert Pattinson (Batman) που έχει ήδη εμφανιστεί σε εικόνες-teaser φορώντας τη στολή του «Σκοτεινού Ιππότη». Μαζί του θα παίξουν οι Colin Farell (Penguin), Jeffrey Wright (αστυνομικός James Gordon), Zoë Kravitz (Catwoman) και Paul Dano (Riddler). Η πρεμιέρα της ταινίας «The Batman είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.