ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Μπράιαν Κράνστον

Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Μπράιαν Κράνστον

Από την εταιρεία θεατρικών παραγωγών, Geffen Playhouse στο Λος Άντζελες ανακοινώθηκε ότι ο Μπράιαν Κράνστον θα σκηνοθετήσει θεατρικό έργο, με το οποίο κλείσει η σεζόν 2020/2021.

«Για την 25η επέτειό μας, τιμάμε το παρελθόν, ενώ εισερχόμαστε στη νέα 25ετία» δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας θεατρικών παραγωγών Ματ Σάκμαν. «Ελπίδα μου είναι με αυτόν τον συνδυασμό κλασικών έργων σε νέες εκδοχές και καινούριων να καταφέρουμε να επιτύχουμε και τα δύο» τόνισε.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί το έργο που θα σκηνοθετήσει ο πρωταγωνιστής της σειράς «Breaking Bad».

Ο Μπράιαν Κράνστον πρωταγωνίστησε σε σειρά θεατρικών έργων και έχει βραβευθεί με Tony για τον ρόλο του ως Λίντον Τζόνσον στη βιογραφική παράσταση για τον 36ο πρόεδρο των ΗΠΑ, με τίτλο «All the Way». Επίσης τιμήθηκε με βραβείο Olivier για τον ρόλο του στο «Network».

Ο Μπράιαν Κράνστον είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γνωστός ως Γουόλτερ Γουάιτ στη σειρά «Breaking Bad». Πρόσφατα δάνεισε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή σκύλο , με το όνομα Chief στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Isle of Dogs» του Γουές Άντερσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.