ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάκης Κομνηνός: «Αν μιλήσεις για την πατρίδα σε λένε φασίστα»

Λάκης Κομνηνός: «Αν μιλήσεις για την πατρίδα σε λένε φασίστα»

O ηθοποιός Λάκης Κομνηνός μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» για την ταινία του «Παύλος Μελάς» που «απαγορεύτηκε», λέγοντας ότι «Κάτι που ξεχωρίζει πέφτουν πάνω να το κατασπαράξουν» και συνέχισε:

«Η ταινία είχε την τύχη να βγει σε μια εποχή που οι Έλληνες μεταπολιτευτικά άρχισαν να ντρέπονται για αυτό που υπήρχε, είναι μια πολιτική αρρώστια που την έχουμε πολύ τακτικά σαν χώρα, έτσι πνίγηκε η ταινία.

Τώρα η ταινία όμως εκδικείται, διότι κάνουμε προβολές στη Μακεδονία σε διάφορες πόλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία και γίνεται χαμός. Γίνεται ειλικρινής χαμός».

«Όταν γυρίζαμε την ταινία το 68-69, γιατί αντιμετωπίζαμε γενικές δυσκολίες και ήταν μια μεγάλη παραγωγή για εκείνα τα χρόνια.

Ήταν η πρώτη φορά που γνώρισα την Μακεδονία, μπολιάστηκα με την Μακεδονία και από τότε δεν μπορώ να βγάλω το πάθος μου για τη Μακεδονία από μέσα μου» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν μιλήσεις, πεις μια κουβέντα για την πατρίδα, αμέσως σε λένε φασίστα. Δεν τολμάς να μιλήσεις για ιδανικά και για ήρωες και αμέσως σου βάζουν την ταμπέλα φασίστας» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.