ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

10 φρικτά ατυχήματα που έχουν συμβεί σε γυρίσματα ταινιών

10 φρικτά ατυχήματα που έχουν συμβεί σε γυρίσματα ταινιών

Το Hollywood κυκλοφορεί ταινίες που ο κόσμος πολλών γενιών θα μιλάει μετά. Γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο το οπτικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη.

Είναι κι όλα όσα προηγήθηκαν για να φτάσουμε σε αυτό και πρόκειται για μία μεγάλη ακολουθία γεγονότων. Από τα πολύ αρχικά στάδια της επιλογής του concept, των μελών της παραγωγής και του ίδιου του cast, μέχρι το έμπρακτο σύνολο που θα δούμε στο σινεμά.

Στα γυρίσματα, ειδικά, συμβαίνουν πολλά πράγματα. Σαφώς, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ηθοποιοί έχουν να δηλώσουν ότι πέρασαν καλά κι ότι γέλασαν -ή έκλαψαν- πολύ με τους συναδέλφους τους. Έχουν να μοιραστούν ιστορίες με τους fans και να τους διηγηθούν όλα όσα βίωσαν στο set. Αυτά, όμως, δεν είναι πάντα καλά.

Υπάρχουν ταινίες, οι οποίες έχουν δυστυχώς να σημειώσουν στο βιογραφικό τους μερικά πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Κι αυτό κυρίως συμβαίνει στην κατηγορία της δράσης που υπάρχουν πολλά stunts που πρέπει να υλοποιηθούν. Κάποια από αυτά είναι τόσο φρικτά που σε σοκάρουν και μόνο στο άκουσμα, πόσο μάλλον τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και το είδαν με τα ίδια τους τα μάτια. Χτυπήματα, εκρήξεις, αεροπλάνα, τρένα, όλα με κάποιον τρόπο έχουν βάλει το χέρι τους στην πρόκληση ακόμα και θανατηφόρων συμβάντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διάβασε περισσότερα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.