ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η νέα αναβολή του Τζέιμς Μποντ έβαλε «λουκέτο» σε 543 κινηματογραφικές αίθουσες

Η νέα αναβολή του Τζέιμς Μποντ έβαλε «λουκέτο» σε 543 κινηματογραφικές αίθουσες

Η νέα αναβολή της πρεμιέρα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» οδήγησε σε… λουκέτο όλους τους κινηματογράφους γνωστής αλυσίδας σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο ρόλο του πιο διάσημου πράκτορα για τελευταία φορά στην καριέρα του, περίμεναν πως θα φέρει έσοδα στα ταμεία που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν αδειάσει. Ωστόσο, η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως η ταινία αναβάλλεται και πάλι, με αποτέλεσμα η Cineworld να αποφασίσει να κλείσει τις 543 κινηματογραφικές αίθουσες που ελέγχει σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση αυτή θέτει σε κίνδυνο 5.500 θέσεις εργασίας μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.