ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θρήνος για τον Ζ.Ντεπαρντιέ: Λίγα χρόνια μετά τον γιό του έχασε και τη νύφη του

Θρήνος για τον Ζ.Ντεπαρντιέ: Λίγα χρόνια μετά τον γιό του έχασε και τη νύφη του

Δύσκολες στιγμές περνά η οικογένεια του Ζεράρ Ντεπατιέ, καθώς σήμερα η εγγονή του γνωστοποίησε ότι έχασε την μητέρα της, λίγα χρόνια μετά τον πατέρα της.

H Λουίζ ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram από τα παιδικά της χρόνια, στην οποία απεικονίζεται με τη μητέρα της.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με την απόλυτη θλίψη και το 2008 οπότε πέθανε ο πατέρας της και γιος του διάσημου κωμικού ηθοποιού, Γκιγιόμ Ντεπαρντιέ, σε ηλικία 37 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Παρισιού, όταν προσβλήθηκε από ιό που τού προκάλεσε οξεία πνευμονία.

Δραματικές ώρες περνά η εγγονή του Ντεπαρντιέ, η οποία μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Συγκλονίζει το μήνυμα της Λουίζ στο Instagram, με το οποίο αποχαιρέτησε τη μητέρα της: «Μαμά, σήμερα πετάς για έναν άλλο τόπο, να με κοιτάς από εκεί όπου θα βρίσκεσαι, ποτέ δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ».

«Η ζωή θα είναι δύσκολη χωρίς εσένα και χωρίς τον μπαμπά. Θα ζείτε πάντα μέσα μου», ορισμένα από τα οδυνηρά λόγια της 19χρονης που έχει χάσει και τους δύο γονείς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.