Εντυπωσιακή αλλαγή του Κόλιν Φάρελ για χάρη του ρόλου του Πιγκουίνου στο “The Batman” (φώτο)

Εντυπωσιακή αλλαγή του Κόλιν Φάρελ για χάρη του ρόλου του Πιγκουίνου στο “The Batman” (φώτο)

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του “The Batman” έχουν ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς μετά την διακοπή λόγω κρούσματος κορωνοϊού και τεράστια εντύπωση προκάλεσε ο Κόλιν Φάρελ ως Όσβαλντ Κόμπλποτ, γνωστότερο ως Πιγκουίνο της Γκόθαμ Σίτι που μοιάζει μεταμορφωμένος.

Η σκηνή, η οποία γυρίστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων St. George’s Hall στο Λίβερπουλ της Αγγλίας σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να είναι η κηδεία του δήμαρχου της Γκόθαμ, Ντον Μίτσελ Τζ. του πρώτου θύματος του Γρίφου (που υποδύεται ο Πολ Ντέινο ) στο τρέιλερ της ταινίας.

Ο Φάρελ, ο οποίος είναι σχεδόν αγνώριστος ως Πιγκουίνος, φοράει πολλά προσθετικά, δερμάτινο παλτό πάνω από κοστούμι και γραβάτα και κρατά την μαύρη ομπρέλα του χαρακτήρα. Φαίνεται επίσης να στέκεται δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον, κάτι που δείχνει ότι ο Όσβαλντ Κόμπλποτ ανήκει στην ελίτ της πόλης στην ταινία του Ριβς, αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Πιγκουίνος εμφανίστηκε μόνο για λίγο στο τρέιλερ, με πολλούς θαυμαστές να εκφράζουν αμφιβολία αν στην πραγματικότητα είναι ο Φάρελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρλανδός ηθοποιός πήρε βάρος για τον ρόλο και ο make up artist Μάικ Μαρίνο, ο οποίος έχει συμμετάσχει στις ταινίες Black Swan και I Am Legend, έχει εξασφαλίσει ότι ο Φάρελ θα εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός όταν θα αντιμετωπίζει τον Μπρους Γουέιν.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναβλήθηκε από την 1η Οκτωβρίου του 2021 για τις 4 Μαρτίου του 2022.

Η Warner Bros. δεν διευκρίνισε τον λόγο της καθυστέρησης, ωστόσο ήταν αναμενόμενη λόγω της αναβολής έναρξης των γυρισμάτων και επειδή στη συνέχεια ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρέθηκε θετικός στην COVID-19 τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CGRSFBmg-1B/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.