Ζωή Λάσκαρη: Άφησε στις κόρες της τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ

Ζωή Λάσκαρη: Άφησε στις κόρες της τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ

Γνωστή έγινε η διαθήκη της αγαπημένης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη λίγο μετά την κηδεία της. Τι λοιπόν άφησε στις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα Κουτουμάνου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές μετά το θάνατό της, η Ζωή Λάσκαρη είχε πλήρως τακτοποιημένα όλα της τα περιουσιακά στοιχεία. Εδώ και αρκετά χρόνια.

Ωστόσο, υπάρχει μια ακόμη μεγάλη κληρονομιά που πέρασε στις δύο πολυαγαπημένες της κόρες. Αυτή που λατρεύει όλη η Ελλάδα. Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της Φίνος Φιλμ. Η Ζωή έκανε 24 ταινίες στην Φίνος Φιλμ και ήταν η μοναδική Ελληνίδα σταρ που δεν έπαιξε σε καμία άλλη εταιρία παραγωγής πλην της Φίνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή, άλλωστε, είναι και η παρακαταθήκη της Ζωής, της τελευταίας Ελληνίδας σταρ, για να τη θυμούνται οι επόμενες γενιές. Να συγκινούνται με τα δράματα και να γελούν με τις κωμωδίες και τα μιούζικαλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.