ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Tom & Jerry: Νέα live action ταινία γυρισμένη στη Νέα Υόρκη για τους… θανάσιμους εχθρούς

Tom & Jerry: Νέα live action ταινία γυρισμένη στη Νέα Υόρκη για τους… θανάσιμους εχθρούς

Ευχάριστα νέα για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο των Tom & Jerry, καθώς όπως έγινε γνωστό αναμένεται να επιστρέψουν στην δράση μέσα από μία ταινία που θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη.

Στη live action ταινία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη πρωταγωνιστούν οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένα, Ρομπ Ντελάνι, Κόλιν Κοστ και Κεν Τζέονγκ.

Σε σκηνοθεσία του Τιμ Στόρι η ταινία ακολουθεί την ιστορία του θρυλικού δίδυμου, όταν ο Τζέρι μετακομίζει σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία «παραμονές του γάμου του αιώνα» αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια της γαμήλιας τελετής (Μόριτζ) να προσλάβει τον Τομ για να απαλλαχθεί από αυτόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ωστόσο, η διοργανώτρια εκδηλώσεων δεν γνωρίζει πόσο δυνατές είναι οι μάχες των αγαπημένων όλων γάτου και ποντικού και ότι μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας «Tom & Jerry» αναμένεται στις 5 Μαρτίου 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.