ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

New York Times: Αυτή είναι η λίστα με τους κορυφαίους ηθοποιούς του 21ου αιώνα

New York Times: Αυτή είναι η λίστα με τους κορυφαίους ηθοποιούς του 21ου αιώνα

Αυτό το θέμα που ανοίγει η New York Times είναι τεράστιο, καθώς κανείς δεν μπορεί αντικειμενικά να απαντήσει στο ερώτημα ποιοι είναι οι κορυφαίοι ηθοποιοί του 21ου αιώνα.

Πολλοί συμφώνησαν για την επιλογή του ηθοποιού που βρίσκεται στην πρώτη θέση, αρκετοί όμως σχολίασαν το γεγονός ότι στη λίστα των καλύτερων ηθοποιών δεν υπάρχει κανένας ομοφυλόφιλος.

Οι New York Times απάντησαν ότι το μοναδικό κριτήριο ήταν το ταλέντο των ηθοποιών στην υποκριτική και δεν εξέτασαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Άλλωστε, πολλοί από τους παρακάτω ηθοποιούς έχουν υποδυθεί στο παρελθόν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες με εξαιρετικό τρόπο.

Ακολουθεί η λίστα των 25 Καλύτερων Ηθοποιών του 21ου αιώνα:

25. Gael Garcia Bernal
24. Sonia Braga
23. Mahershala Ali
22. Melissa McCarthy
21. Catherine Deneuve
20. Rob Morgan
19. Wes Studi
18. Willem Dafoe
17. Alfre Woodard
16. Kim Min-hee
15. Michael B. Jordan
14. Oscar Isaac
13. Tilda Swinton
12. Joaquin Phoenix
11. Julianne Moore
10. Saoirse Ronan
9. Viola Davis
8. Zhao Tao
7. Toni Servillo
6. Song Kang-ho
5. Nicole Kidman
4. Keanu Reeves
3. Daniel Day-Lewis
2. Isabelle Huppert

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στην πρώτη θέση βρίσκεται ο ηθοποιός Denzel Washington!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.