ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: 38χρονος αποπειράθηκε να κλέψει το αυθεντικό κράνος του Darth Vader

ΗΠΑ: 38χρονος αποπειράθηκε να κλέψει το αυθεντικό κράνος του Darth Vader

Συγκλονισμένοι θα πρέπει να είναι οι λάτρεις της σειράς ταινιών του Star Wars, μετά την είδηση ότι ένας 38χρονος διέρρηξε τη Bad Robot Productions, εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών και αποπειράθηκε να κλέψει το κράνος του Darth Vader.

Σύμφωνα με αναφορές, ο άντρας έχει ταυτοποιηθεί ως Φρανκ Χέμπερτ, 38 ετών. Εντοπίστηκε κοντά στη Bad Robot να απομακρύνεται ενώ έσπρωχνε ένα καρότσι αγορών στον δρόμο, αναφέρει το ΑΠΕ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βρήκαν το κράνος του Darth Vader μέσα στο καρότσι κρυμμένο κάτω από μαξιλάρια Star Wars, μαζί με ένα άλλο κλασικό κράνος Stormtrooper.

Όλα τα αντικείμενα επιβεβαιώθηκε ότι έλειπαν από το στούντιο παραγωγής. Ο Χέμπερτ συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, ενώ τα κράνη επιστράφηκαν στη Bad Robot.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και ήταν εντελώς τυχαίο, η είδηση έγινε γνωστή την ίδια εβδομάδα που ο Ντέιβ Πράουζ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Vader (αλλά δεν του έδωσε τη φωνή του) στις τρεις πρώτες ταινίες της κινηματογραφικής επικής σειράς Star Wars, πέθανε σε ηλικία 85 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.