ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιστρέφει στον ρόλο του «Ιντιάνα Τζόουνς» ο Χ.Φορντ – Δεν τον σταματά τίποτα ακόμα και στα 78 του

Επιστρέφει στον ρόλο του «Ιντιάνα Τζόουνς» ο Χ.Φορντ – Δεν τον σταματά τίποτα ακόμα και στα 78 του

Ο Χάρισον Φορντ μπορεί να έχει φτάσει στα 78 του χρόνια όμως αυτό δεν δείχνει να τον επηρεάζει, καθώς αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μία φορά στον ρόλο του «Ιντιάνα Τζόουνς».

«Βρισκόμαστε στη φάση της προ-παραγωγής για το επόμενο και τελευταίο επεισόδιο του Ιντιάνα Τζόουνς. (…). Και σίγουρα, ο ίδιος ο Ίντι, ο Χάρισον Φορντ θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ταξίδι του θρυλικού αυτού χαρακτήρα», ανέφερε η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, σε μια συνέντευξη τύπου που οργάνωσε χθες ο όμιλος Disney για τους επενδυτές του.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν θα βρεθεί πίσω από την κάμερα. Αντ’ αυτού, ο Τζέιμς Μάνγκολντ θα δίνει τις σκηνοθετικές οδηγίες, διευκρίνισε η Κάθλιν Κένεντι.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021 και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022.

Ήταν το 1981 όταν ο Χάρισον Φορντ, ήδη διάσημος εκείνη την εποχή για τον ρόλο του Χαν Σόλο στον Πόλεμο των Άστρων, θα αναλάμβανε να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς στους Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού, με σκηνοθέτη τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Παγκόσμια επιτυχία, την ταινία ακολούθησαν τα επίσης δημοφιλή Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού το 1984 και Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία το 1989, με τον Σον Κόνερι στον ρόλο του πατέρα του αρχαιολόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια τέταρτη ταινία, ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου, που ναι μεν γέμισε τα ταμεία, ωστόσο απογοήτευσε τους κριτικούς και μέρος των θαυμαστών, κυκλοφόρησε το 2008, πάντα με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.