ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Βρετανία: «Λουκέτο» στους κινηματογράφους μέχρι το τέλος του 2020

Μ.Βρετανία: «Λουκέτο» στους κινηματογράφους μέχρι το τέλος του 2020

Την στιγμή που πήγαν να ανασάνουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στην Μεγάλη Βρετανία, η κυβέρνηση ανακοίνωσε εκ νέου κλείσιμο μέχρι το τέλος του 2020, ενώ δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία επιστροφής στην κανονικότητα.

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης το Λονδίνο, και μέρος του Έσσεξ και του Χάρτφορντσαϊρ, μπήκαν και πάλι στο υψηλότερο μεγαλύτερο επίπεδο καραντίνας (επίπεδο 3), όπως ανακοίνωσε o Bρετανός υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ.

Με τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται κατακόρυφα, η επιλογή του νέου lockdown ήταν μονόδρομος για τη Βρετανική κυβέρνηση. Όσο για τον κινηματογράφο, αυτός βρίσκεται ξανά σε μια γνώριμη πλέον κατάσταση για το 2020: Ταινίες ναι, αίθουσες όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι ψυχαγωγίας, ανάμεσά τους και οι κινηματογράφοι και τα θέατρα, έκλεισαν και πάλι. Η ταινία «Wonder Woman 1984», η οποία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες της Βρετανίας στις 16 Δεκεμβρίου, ελπίζοντας να σώσει κάπως την παρτίδα, έμεινε χωρίς πεδίο δράσης, ένα τεράστιο πλήγμα για την παραγωγό εταιρεία Warner, η οποία επιμένει ότι η κυκλοφορία της ταινίας στις όποιες ανοιχτές βρετανικές αίθουσες θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.