ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η πρώτη δουλειά του Ντάνι Ντε Βίτο πριν την ηθοποιία – Δεν θα πιστεύετε που εργαζόταν

Η πρώτη δουλειά του Ντάνι Ντε Βίτο πριν την ηθοποιία – Δεν θα πιστεύετε που εργαζόταν

Αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ είχαν επιλέξει διαφορετική δουλειά πριν πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες, όπως και ο Ντάνι Ντε Βίτο.

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός, αξιαγάπητος για τους περισσότερους, παρόλο που έχει γίνει γνωστός για τους κωμικούς ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, καθώς και για τη συμμετοχή του στο Batman Returns, παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την κομμωτική. Μια είδηση που η αλήθεια είναι ότι δεν σοκάρει και πολύ. Η λεπτομέρεια, ωστόσο, κάνει τη διαφορά και στην περίπτωση του Ντε Βίτο, πολύ μεγάλη διαφορά.

Όταν ήταν 19 ετών, η αδερφή του, 16 χρόνια μεγαλύτερή του, ήταν κομμώτρια και διατηρούσε το δικό της σαλόνι ομορφιάς. Ο Ντε Βίτο χρειαζόταν δουλειά, και έτσι προσφέρθηκε να δουλέψει για την αδερφή του, ενώ παρακολούθησε και τα αντίστοιχα μαθήματα σε σχολή ομορφιάς. Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν πολύ φυσιολογικά.

Το ανατριχιαστικό της όλης ιστορίας είναι το ποιες ήταν οι πελάτισσες του κομμωτηρίου και η σχέση τους με τον Ντε Βίτο. «Πολλές από αυτές ήταν μεγάλης ηλικίας και ως εκ τούτου κάποια στιγμή καταλήγανε», εξηγεί ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Με τον ίδιο να είναι ένας από τους λιγοστούς άντρες κομμωτές στην πόλη, λοιπόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που καλούνταν από το νεκροτομείο προκειμένου να εφαρμόσει τις γνώσεις του στα μαλλιά των νεκρών γυναικών πριν την κηδεία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιποιούνταν, λοιπόν, τα μαλλιά τους για τελευταία φορά, χτενίζοντάς τα, συνήθως, σε μπούκλες και κάνοντάς τες να μοιάζουν προσεγμένες ακόμη και γι’ αυτήν την τελευταία τους «εμφάνιση». Όσο λυπηρό και ανατριχιαστικό κι αν ακούγεται, είχε εκμυστηρευτεί, «είναι ένας τρόπος για μια θετική προσθήκη, αν μπορείς να το πεις έτσι, σε αυτήν τη δυσάρεστη και στενάχωρη διαδικασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.