ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έτσι γυρίστηκε μία από τις πιο γνωστές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου! (βίντεο)

Έτσι γυρίστηκε μία από τις πιο γνωστές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου! (βίντεο)

Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου και… σήμα κατατεθέν για τον Γιώργο Κωνσταντίνου που πρωταγωνιστούσε σε αυτήν.

Ο λόγος για τη σκηνή με τον προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», όταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη συναντήθηκαν σε ένα ζαχαροπλαστείο για να κανονίσουν τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε λοιπόν καλεσμένος στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και περιέγραψε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη πως έδωσε σάρκα και οστά σε «ένα ψυχρό σενάριο».

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως όλη η σκηνή δεν ήταν σκηνοθετική οδηγία αλλά αυτοσχεδιασμός, ενώ δεν παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην ταινία αλλά στη θεατρική παράσταση που είχε προηγηθεί της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου Χτυποκάρδια στα θρανία.

«Όταν το έκανα αυτό, πειραματιζόμουν σε όλες τις πρόβες, μην είμαι και ψεύτικος ή Καραγκιόζης. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι Καραγκιόζης πάνω στη σκηνή, δεν το άντεχα αυτό το πράγμα. Αυτό ξέσπασε στην πρεμιέρα, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανένας. Ήταν στο «Κοτοπούλη – Rex» και είχε 1500 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ένιωσα όμως στο χέρι μου, ότι θα μπορούσα να το φάω. Εκείνη τη στιγμή «έπεσε» η πλατεία, έγινε της τρελής. Όταν τελείωσε η παράσταση, ήρθε η Αλίκη και με πήρε από το χέρι και με πήγε μπροστά και με πήγαν μπροστά στον επιχειρηματία. Τα θυμάμαι σαν όνειρο. Από αυτό έγινα θιασάρχης» διηγήθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.