ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Contagion»: Η ταινία που προέβλεψε τον κορωνοϊό… επιστρέφει

«Contagion»: Η ταινία που προέβλεψε τον κορωνοϊό… επιστρέφει

Η ταινία «Contagion» απέκτησε τεράστια φήμη μέσα στο 2020, καθώς το 2011 παρουσίασε γεγονότα που θα έρχονταν στην επιφάνεια πολλά χρόνια μετά.

Σήμερα, ο 57χρονος σκηνοθέτης ανακοίνωσε στο podcast “Happy Sad Confused” πως βρίσκεται στα πρώτα στάδια συγγραφής της “πνευματικής συνέχειας” του Contagion, εμπνευσμένος από τα πραγματικά γεγονότα του χρόνου που μας πέρασε:

“Ετοιμάζω ένα πρότζεκτ με τον Scott Burns [σεναριογράφο του ‘Contagion’], ένα φιλοσοφικό σήκουελ του Contagion, αλλά σε διαφορετικό πλαίσιο.” δηλώνει. “Τα δύο φιλμ θα αποτελούν ζευγάρι, αλλά με διαφορετικό χρώμα μαλλιών. ‘Ποιά θα είναι η επόμενη εκδοχή της ιστορίας του Contagion?’ Αυτή είναι η ερώτηση. Το δουλεύουμε ακόμη.”

Tο Contagion του 2011 ακολουθεί ένα διεθνή θίασο από χαρακτήρες καθώς μαίνεται μία παγκόσμια πανδημία, και έγινε περιζήτητο στις αρχές του 2020 λόγω της θεματικής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκηνοθέτης Steven Soderberg είναι μία από τις ισχυρότερες φιγούρες του σύγχρονου αμερικάνικου κινηματογράφου, και έχει στο ενεργητικό του μια εντυπωσιακή λίστα από καλλιτεχνικές και εμπορικές επιτυχίες, όπως τα “Η Συμμορία των 11” και “Έριν Μπρόκοβιτς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.