ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πρώην ηθοποιός καταφεύγει στην δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη

Πρώην ηθοποιός καταφεύγει στην δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η συγκλονιστική καταγγελία ηθοποιού εναντίον πασίγνωστου σκηνοθέτη. Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε πώς στην ηλικία των 19 ετών υποχρεώθηκε παρουσία ενός άλλου αγοριού να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο με διάφορους τρόπους.

Ο νεαρός δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει, ενώ μετά από χρόνια βρέθηκαν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο. Ο 19χρόνος Νίκος ήρθε από την επαρχία με ένα μεγάλο όνειρο, να σπουδάσει ηθοποιός. Το όνειρο του έγινε κομμάτια, ένα βράδυ του Σεπτεμβρίου του 2005, στο διαμέρισμα γνωστού διακεκριμένου σκηνοθέτη.

Οι εξελίξεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι καταιγιστικές καθώς όπως όλα δείχνουν οι καταγγελίες δεν

Όπως εξηγεί, ο λόγος που αποφάσισε να πει δημόσια την ιστορία του είναι για να προστατέψει άλλα αγόρια που μπορεί να βρεθούν σε αυτή τη θέση.

Με αυτό το σκεπτικό πρόκειται να καταθέσει, πιθανότατα αύριο, μήνυση κατά του γνωστού σκηνοθέτη και να ζητά τη ποινική του δίωξη για όσα υπέστη στα χέρια του. Από τη στιγμή, που θα κατατεθεί η μήνυση, πλέον, οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

«Μου ζήτησε αυταρχικά να κάνω σ. έ. στο νεαρό που καθόταν δίπλα μου. Το έκανα κι ένιωθα, κοιτάζοντας το παιδί, ότι κι αυτός δεν αισθανόταν άνετα, είχε μία εξίσου τεράστια αμηχανία με μένα. Το παιδί αυτό ήταν ευγενικό μαζί μου, ενώ ο άλλος, ο σκηνοθέτης, ήταν “αυτοκρατορικός”, σαδιστικά αυταρχικός. Μετά μου ζήτησε να κάνω και στον ίδιο.»

Οι περιγραφές του τότε 19χρόνου νεαρού για όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη, υπό τις προστακτικές οδηγίες του και παρουσία ενός ακόμα αγοριού ηλικίας, 22 με 25 ετών τότε, ο οποίος στη συνέχεια διακρίθηκε στο χώρο του θεάτρου, σοκαριστικές.

«Όταν λοιπόν ο σκηνοθέτης πήγε στο υπνοδωμάτιο, μας φώναξε και τους δύο. Θυμάμαι ότι σηκώθηκα από τον καναπέ κι έτρεμα, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, να φτάσω στο δωμάτιο. Κι εκεί το σκηνικό πήρε άλλη τροπή…»

Όσο περνούσε η ώρα ο τρόμος του τότε 19χρόνου αγοριού μεγάλωνε όπως και οι απαιτήσεις του σκηνοθέτη.

«Ένα παιδί 19 ετών που του συμβαίνει αυτό στην πρώτη του επαφή με τον κόσμο των ονείρων του, με κάποιον κοινωνικά διακεκριμένο και γνωστό σκηνοθέτη, νομίζει ότι έτσι θα είναι οι οντισιόν και η πορεία για την καλλιτεχνική του καριέρα»

Ο Νίκος μετά από αυτήν την τραγική εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης, παρότι σπούδασε υποκριτική, αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με το χώρο του Θεάτρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μόνη του επαφή με το σκηνοθέτη έγινε χρόνια μετά, σε ένα καφέ που δούλευε. Ο σκηνοθέτης ήταν φιλικός, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.