Σοκ στη Γαλλία: Γδύθηκε στην απονομή των γαλλικών Oscar για να διαμαρτυρηθεί για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού

Σοκ στη Γαλλία: Γδύθηκε στην απονομή των γαλλικών Oscar για να διαμαρτυρηθεί για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού

Σε μια διαμαρτυρία για τις απαγορεύσεις του κορωνοϊού, η οποία σίγουρα δεν έχει προηγούμενο, προχώρησε η Γαλλίδα ηθοποιός Corinne Masiero κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των γαλλικών “Oscar” γνωστά ως “ Césars” στη Γαλλία.

Η 57χρονη ηθοποιός θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να κρατά κλειστούς τους κινηματογράφους και τα θέατρα και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα για τρεις τουλάχιστον μήνες, γδύθηκε (και όταν λέμε γδύθηκε εννοούμε εντελώς) μπροστά στο κοινό που παρακολουθούσε την τελετή, όπως μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την απονομή από το γαλλικό κανάλι CANAL +.

Όπως είπε η ίδια η διαμαρτυρία της έχει να κάνει με την οργή, το θυμό αλλά και την απογοήτευση που διακατέχει τους ηθοποιούς και τραγουδιστές από την άρνηση της κυβέρνησης να δώσει μια ημερομηνία για το άνοιγμα των θεάτρων και των κινηματογράφων.

«Κανένας πολιτισμός κανένα μέλλον», είχε γράψει στο στήθος της και «δώσε μας πίσω την τέχνη Jean», έγραφε στην πλάτη της αναφερόμενη στο Γάλλο πρωθυπουργό Jean Castex.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.