ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Oscars 2021: Το απόλυτο highlight της βραδιάς μας χάρισε απλόχερα η Γ.Κλόουζ κάνοντας twerking (βίντεο)

Oscars 2021: Το απόλυτο highlight της βραδιάς μας χάρισε απλόχερα η Γ.Κλόουζ κάνοντας twerking (βίντεο)

Μπορεί η Γκλεν Κλόουζ να έχασε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όμως η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν χορό-έκπληξη που προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Γκλεν Κλόουζ βρέθηκε για όγδοη φορά υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στο «Hillbilly Elegy» και δυστυχώς έφυγε για μία ακόμη φορά με άδεια χέρια.

Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της στα 93α Βραβεία Όσκαρ, η 74χρονη σταρ είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της.

Ωστόσο η ταλαντούχα σταρ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου – με το αγαλματάκι να πηγαίνει τελικά στην Yuh-Jung Young για τον ρόλο της στην ταινία «Minari» και παρέμεινε χαμογελαστή και κεφάτη για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Μάλιστα κατάφερε με τον τρόπο της να αφήσει με τον δικό της τρόπο την υπογραφή της στην ιστορία των Όσκαρ, όχι με τις ερμηνευτικές, αλλά με τις χορευτικές της ικανότητες.

Χορεύοντας το «Da Butt» σε ένα αναπάντεχο twerk, η Γκλεν Κλόουζ άφησε τους συναδέλφους της σταρ αλλά και το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.